Я вже зареєстрований

Перейти до інформації та послуг у вашому персональному кабінеті.

Я ще не реєструвався

Ви не користуєтесь нашим інструментом? Зв'яжіться з нами, ми допоможемо вам у  будь-який час!

MAS Seeds Україна анонсує пакетну пропозицію на технологію Експрес для виробників соняшнику

MAS Seeds Україна анонсує пакетну пропозицію на технологію Експрес для виробників соняшнику

By Burcin Dilci - Увімкнено 13.12.2021

MAS Seeds Україна анонсує пакетну пропозицію на технологію Експрес для виробників соняшнику

При покупці кожних 10 мішків гібридного насіння соняшнику MAS 85.SU виробники отримають 2 банки гербіциду Експрес® і каністру ПАР Тренд® 90 виробництва компанії FMC у подарунок* (тобто, повне покриття технології Експрес/Сульфо на кожні 20 га посівів). 

Технологія Експрес / Сульфо найшвидше розвивається в Україні завдяки високій економічній рентабельності у порівнянні з іншими технологіями, - коментує Ольга Молокович, керівник відділу маркетингу компанії MAS Seeds. За нашим прогнозом, площі під соняшником Експрес / Сульфо сягнули 1,5 млн га в Україні у 2021 році. Українські аграрії віддають перевагу технологічним гібридам соняшника, тому цю технологію охоче використовують фермери в регіонах із незначною кількістю опадів, оскільки ефективність дії гербіциду Експрес® не залежить від вмісту гумусу та вологи в ґрунті. На додачу, широке вікно застосування гербіциду Експрес® (фаза соняшнику 2-8 листків) збільшує незалежність агрономів від погодних умов. Завдяки тому, що технологія надає можливість післясходового контролю широкого спектру дводольних бур’янів, а гербіцид Експрес® не має післядії на наступні культури в сівозміні, вона цікава не тільки виробникам з півдня, але й усієї України в регіонах, де вирощується соняшник. 

Середньостиглий гібрид соняшнику MAS 85.SU користується попитом у аграріїв завдяки високим і стабільним показникам урожайності із року в рік, швидкому стартовому росту, високому рівню посухостійкості та толерантності до склеротиніозу і вертициліозу. Протруєння насіння завдяки інноваційній формулі AgrostartPlus, в яку входить фунгіцид, інсектицид та біостимулятор росту, допомагає отримати сильніші рослини, краще захищені від негараздів погоди, та отримати підвищення врожайності на 3-7%. 

Враховуючи популярність технології Експрес / Сульфо, успішність акції у минулому сезоні та збільшення попиту від наших клієнтів і дистриб’юторів, ми продовжуємо пакетну пропозицію на гібрид MAS 85.SU й у сезоні 2021-2022, - зазначає Ольга Молокович. 

Ми ретельно вивчили ринок і з упевненістю можемо сказати, що на сьогодні пакетна пропозиція MAS Seeds є однією із найпривабливіших цінових пропозицій в Україні. Також потрібно зазначити, що в R&D центрах MAS Seeds в Україні були закладені досліди щодо чутливості гібридів соняшника MAS Seeds до гербіциду Експрес®. Отримані дані дають можливість впевнено рекомендувати гібриди MAS 85.SU, а також, інші гібриди із лінійки Сульфо (Sulfonor,  MAS 83.SU та MAS 880.SU) як стійкі до даного гербіциду. 

Акція діє на гібридне насіння соняшнику MAS 85.SU виробництва MAS Seeds 2019 та 2021 років, придбане через офіційних дистриб’юторів MAS Seeds Україна (masseeds.ua). Під подарунком розуміється покупка за 1,2 грн з ПДВ. Пакетна пропозиція дійсна до 30.04.2022 року.